adres - Reisverslag uit Lemmer, Nederland van parspars - WaarBenJij.nu adres - Reisverslag uit Lemmer, Nederland van parspars - WaarBenJij.nu

adres

Door: Nel Pars

Blijf op de hoogte en volg

09 Juni 2005 | Nederland, Lemmer

De pagina krijgt steeds meer vorm.
Het lijkt me leuk om als gezin deze pagina te bemannen. Ik denk dan aan nieuwtjes, grapjes of andere zaken. Laat maar horen hoe jullie erover denken.

Onder aan staat het nieuwe adres van pake.

• 11 Juni 2005 - 10:46

Ruben:

Holadijee, Pars op het web. Mogelijk gemaakt door, hoe kan het ook anders, onze mem. Laat ons nu maar beroemd worden.

• 12 Juni 2005 - 08:07

Esther:

Jeeeetje, wat lollig! Ik ben onder de indruk mem. Een heel leuk idee om zo van elkaar op de hoogte te blijven. Ik doe mee X

• 14 Juni 2005 - 16:05

Nel:

Pake is nu een week in de Flecke en het is misschien leuk om hem een kaartje te sturen. t'adres is:
    R.F.Boermsa
    Afd. Haskerfjild, kamer 003
    Verpleeghuis "de Flecke"
    Midstraat 10
    8501 A.P. Joure.
    Em over kaartjes gesproken
    .....beppe is 1 juli jarig!
    tutten mem.

• 23 Juni 2005 - 19:53

Esther:

Hoi mem en Lydia, willen jullie nog een keer proberen de foto's van turkije te mailen naar epars@12move.nl Ik heb het gevoel een heel aantal nog niet te hebben gezien. Thanks gr es

• 27 Juni 2005 - 12:54

Nel:

Leuk weekend gehad? Wat een heerlijk weer,hè.
    Ik heb foto's op een CD rom staan (door ruben geregeld), maar dan.... Als je een plan hebt hoor ik het graag.
    Tùt mem

• 11 Augustus 2005 - 08:04

Harmen:

Nou dat sjogt der prima út Nel!. En mei de fotoos slagget it ek wol sjoch ik. No de skûtsjes der noch by.
    Groetnis, Harmen